Wolf 4x4Bayford Volkswagen Epping

User Tag List

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 161 to 165 of 165

Thread: Bluetooth Audio Streaming - RNS315

  1. #161
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have exactly the same problem but with a Samsung S7 with an S8 port custom ROM. Did the OP ever get this resolved? And if so, how?

  2. #162
    Forum Slave EdwinP's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Mount Hawthorn WA
    Posts
    1,381
    Mentioned
    181 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    So my new s9+ connects

    Same as my earlier one that you need to activate the media tab while the phone is connecting.

    PITA but at least I have streaming back

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    Amarok MY12 - Candy White
    3" Manta Exhaust - J-Tech Power Tune - PWR Intercooler


  3. #163
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Newcastle, NSW
    Posts
    26
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by EdwinP View Post
    So my new s9+ connects

    Same as my earlier one that you need to activate the media tab while the phone is connecting.

    PITA but at least I have streaming back

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    Ive got an s9+ and after the first pairing connect the media button disappears in the bluetooth settings. Media stays connected that time.
    THEN next time i get in the car it doesnt work. @EdwinP can you please confirm your pairing process and if media button still there when you click on VWPhone?

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk

  4. #164
    Forum Slave EdwinP's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Mount Hawthorn WA
    Posts
    1,381
    Mentioned
    181 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hey mate, yes I am now experiencing the same issue as you describe. It probably works 50% of the time and have not been able to narrow down why/when it happens.

    Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    Amarok MY12 - Candy White
    3" Manta Exhaust - J-Tech Power Tune - PWR Intercooler


  5. #165
    Senior Member WingnutR32's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Canberra
    Posts
    494
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    My boss' S9 also still has the same problem.

    I moved to a Pixel 2 and am not looking back, it works flawlessly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •