Wolf 4x4Bayford Volkswagen Epping

User Tag List

Results 1 to 20 of 20

Thread: Problem posting?

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    196
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem posting?

    When I post a reply it doubles up.
    Like it posts twice?
    User cp doesnt have that function in there.

  2. #2
    Supporting Member Scorp69's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Canberra ACT
    Posts
    1,964
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    RE: Problem posting?

    Hi Ashley/Calibrated...posts are doubling up again mate, and when I go into to 'edit' to try and delete one of the posts it does not allow it. cheers, matt

  3. #3
    Administrator Calibrated's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,291
    Mentioned
    267 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    RE: Problem posting?

    Hi Matt,

    I disabled the function for users to delete their own posts.

    Stops people causing ****, and then covering their tracks.

    I'm aware of the posts doubling up issue, and I'm looking into it. Only seems to be happening to certain users.

  4. #4
    Posting Freak sclarke7171's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    898
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem posting?

    Hey we can swear ???? Shot hot. !!!!!!!!

    I got barred from a few 4wd forums for using language.

  5. #5
    Administrator Calibrated's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,291
    Mentioned
    267 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Problem posting?

    we're all adults here. Dunno how many kiddies can afford a rok


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #6
    Posting Freak sclarke7171's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    898
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem posting?

    Quote Originally Posted by Calibrated
    we're all adults here. Dunno how many kiddies can afford a rok


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ha ha. Give it 10 years.
    Today I met a 21yo with a Porsche cayman. He stopped to ask about the Rok and we got chatting. Nice kid. He got excited when I told him his car was mid engine design. He had no idea. I had to explain how capable his car was. I should have grabbed the keys and shown him.
    Classic quote from him. Why don't you have a 911?? "they are like arseholes, everyone has one".

    He did get excited when I said I have the 1st model mid engined Porsche build. Showed him a pic. Reply. It's damn ugly. Yes it is. And I love it.

  7. #7
    Supporting Member MattyDee's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3,016
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Problem posting?

    I'm 22 with a Rok... I thought that was a flippin good effort.

  8. #8
    Posting Freak sclarke7171's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    898
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem posting?

    Damn. When I was 22 I had no licence for hanging skids in a dirty old Volvo 164 . Stock of course.
    I think my next car was a HB torana !!!!

  9. #9
    Supporting Member MattyDee's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3,016
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Problem posting?

    Haha I had no license when I was 19 for the same thing, in a 3" lifted 35"s hilux... Not sure how that was possible. The Rok is the 7th car I've owned also. And 5th 4wd.

  10. #10
    Senior Member flyingfridge's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    297
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    RE: Problem posting?

    Holy tangent Batman!! lol


    I have the double post thing at home but work is fine, use ie9 & win7 both locations.....

  11. #11
    Posting Freak sclarke7171's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    898
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem posting?

    Quote Originally Posted by Mattydee
    Haha I had no license when I was 19 for the same thing, in a 3" lifted 35"s hilux... Not sure how that was possible. The Rok is the 7th car I've owned also. And 5th 4wd.
    Bloody hoon. Mine was a richies blvd skid. Details I care not to disclose. But the quote "if I'm going out, I'm going out in style". 80kmh traction problem and 4 cars in chase !!!!!! Mmmmmmm NOS.
    Yes I've grown up. Now I have a thunderbird with a 528cu stroker getting built.

    There is no substitute for power, unless it's a VW!!!!!!!

    Omg. I might drop my 914 on a Rok chassis. That would be awesome.

  12. #12
    Supporting Member MattyDee's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    3,016
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Problem posting?

    Can't say I had 4 cars in chase, that's a good effort. I ran nitrous on a GO-kart once... Went off for about 40sec until the piston melted to a blob haha

  13. #13
    Posting Freak sclarke7171's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    898
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem posting?

    Quote Originally Posted by Mattydee
    Can't say I had 4 cars in chase, that's a good effort. I ran nitrous on a GO-kart once... Went off for about 40sec until the piston melted to a blob haha
    Let's start a brag thread!!!!

  14. #14
    Administrator Calibrated's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,291
    Mentioned
    267 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    RE: Problem posting?

    Back on Topic.

    The double posting issue is a fault with MyBB 1.6.2, which is the version we are running.

    This is fixed in 1.6.3, but 1.6.4 is now available. So I will be doing this upgrade over the weekend.

  15. #15
    Administrator Calibrated's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,291
    Mentioned
    267 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    RE: Problem posting?

    Forum software has now been updated to 1.6.5

    This should fix the double posting issue

  16. #16
    Supporting Member Scorp69's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Canberra ACT
    Posts
    1,964
    Mentioned
    42 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    RE: Problem posting?

    Nice...well done Ashley...hope you had a good weekend...cheers, Matt

  17. #17
    Supporting Member dave's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5,295
    Mentioned
    883 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    RE: Problem posting?

    Ash, is there anything you can do about having to hit the 'back key' four times to go back one step, or is that a prob at my end? Been like that ever since I signed up to the forum. I usally forget when on another site and finish up going back four steps. Cheers dave.

  18. #18
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    132
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    RE: Problem posting?

    Mine does that too dave. Annoying

  19. #19
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    13
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hi guys

    i cant seem to post new threads, the "post new thread" button is not visible to me... whats up?
    i am logged in correctly

    cheers
    matt

    ps. its all good now, the button has now appeared, cheers
    Last edited by Madmax455753; 15th June 2017 at 15:42.

  20. #20
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    29
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,

    wondered why this forum (on the V6 page) has a constant habit of logging me out while I am writing a Quick Reply - I have had to get into the habit of copying what I have written (Control+C) to the clipboard before logging in yet again to post.

    NB: and despite being "logged in" on the V6 forum pages I had to log in again when I moved across to this section - bit tedious I must say (using Firefox 52.2 on Windows 7 64 Bit Professional).

    Cheers,

    David P.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clutch Problem
    By neil in forum Amarok General Discussions
    Replies: 13
    Last Post: 15th May 2013, 13:07
  2. Heating problem
    By eddysharp in forum Amarok General Discussions
    Replies: 17
    Last Post: 23rd December 2012, 21:09
  3. TDI Diesel Problem
    By yojimbo in forum Fuel and Oil
    Replies: 6
    Last Post: 27th November 2012, 10:44
  4. Problem solved
    By brookes2622 in forum Off-Topic
    Replies: 2
    Last Post: 5th September 2012, 10:24
  5. Possible Fuel Problem
    By Scooter in forum Fuel and Oil
    Replies: 9
    Last Post: 22nd December 2011, 21:28

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •