Wolf 4x4Bayford Volkswagen Epping

User Tag List

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 61 to 73 of 73

Thread: Aus Amarok rejected by virus checker

  1. #61
    Supporting Member ozcaddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Southern Highlands N.S.W.
    Posts
    3,338
    Mentioned
    307 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Drew View Post
    I had a quick chat with @Calibrated earlier, and he's going to try the upgrade again over the break which should fix the security vulnerabilities and clean things up ��

    Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
    I am still getting the problem so one must think that nothing was done over the break
    Oz
    Also saw this in another thread read post 66
    http://www.ausamarok.com.au/forum/sh...599#post181599
    Got told to follow my dreams , so I am going back to bed

  2. #62
    Senior Member maclean_cherry's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Surry Hills
    Posts
    280
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ozcaddy View Post
    Also saw this in another thread read post 66
    http://www.ausamarok.com.au/forum/sh...599#post181599
    From memory IPB defaults to require about 5 successful post replies before allowing new users to post new threads.

    Ironically it's a bot prevention method but I doubt the bots are bothering with the site in it's current malware molested state..

  3. #63
    Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Redlands City, Brisbane
    Posts
    74
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just back from a Darling River Run (bloody hot) and it seems a Xmas miracle has occurred and the forums are now working using Chrome with no malicious warnings.
    Big thanks to all those that had a part in rectifying this issue.

  4. #64
    Supporting Member ozcaddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Southern Highlands N.S.W.
    Posts
    3,338
    Mentioned
    307 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google and Norton are still throwing wobblies
    Oz
    Got told to follow my dreams , so I am going back to bed

  5. #65
    Forum Slave EdwinP's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Mount Hawthorn WA
    Posts
    1,327
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did this end up getting fixed or are we still waiting on a solution?

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Amarok MY12 - Candy White
    3" Manta Exhaust - J-Tech Power Tune - PWR Intercooler


  6. #66
    Supporting Member ozcaddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Southern Highlands N.S.W.
    Posts
    3,338
    Mentioned
    307 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by EdwinP View Post
    Did this end up getting fixed or are we still waiting on a solution?

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    I think this whole thread should be moved to the JOKES section @Steevo knows the answer but apparently/allegedly is not allowed access
    This is partially the reason for the drop in usage , I have to log in , then tell the software it is not a deceptive site then tap in again to get to where I can read and or post
    Very very user unfriendly
    But have no fear someone is working on the issue bwaahaahaa
    Oz
    Got told to follow my dreams , so I am going back to bed

  7. #67
    Forum Slave EdwinP's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Mount Hawthorn WA
    Posts
    1,327
    Mentioned
    176 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agreed oz i can only imagine how annoyed many sponsors, supporting members and businesses on the forum are. As we are just turning away potential and current members to other pages.

    In the meantime thank heavens for tapatalk i guess

    [emoji17]

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    Amarok MY12 - Candy White
    3" Manta Exhaust - J-Tech Power Tune - PWR Intercooler


  8. #68
    Administrator Calibrated's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,318
    Mentioned
    295 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ok, so the current Vbulletin install (4.2.5) has been cleaned and is 100% malware free.
    It may take a few days to report as clean with the various browsers/AV's, so please clear your cache/cookies for the site.

    There is more good news happening, but that will be announced in another thread.
    Ash.
    AusAmarok Founder & Owner of Wolf 4x4
    Ex - MY11 Amarok Trendline Deep Black with all the good gear. Sold.
    Darkness MY15 Dark Label Deep Black

  9. #69
    Supporting Member ozcaddy's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Southern Highlands N.S.W.
    Posts
    3,338
    Mentioned
    307 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just one for us dummies , how do you do what you have suggested
    Oz
    Got told to follow my dreams , so I am going back to bed

  10. #70
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Katherine NT
    Posts
    123
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have problems getting onto this site. My ISP Bigpond comes up with a message that the site is a security risk and will not let me proceed. Please fix the problems so I can enjoy the posts and excellent info on this forum.

  11. #71
    Supporting Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    47
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by maclean_cherry View Post
    Just came back on the forum after probably a year sabbatical and was surprised how quiet it is but given the issues I had getting in (as per this thread) I'm not surprised...

    It's a real shame as ausamarok had become the go to for the Amarok.

    Unfortunately unless the issue is fixed the forum will die which will be a massive shame given the wealth of knowledge and great community here..


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    I could not agree more.

  12. #72
    Supporting Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Morwell Victoria
    Posts
    504
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ozcaddy View Post
    Just one for us dummies , how do you do what you have suggested
    Oz
    Yep, I'm a dummy, how do you do this??

  13. #73
    Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    30
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Site owner: You need to get your https certificates in order as browsers will only support properly certified https only site.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •