Wolf 4x4Bayford Volkswagen Epping

User Tag List

Page 22 of 22 FirstFirst ... 12202122
Results 421 to 426 of 426

Thread: V6 Owners Roll Call and discussion

  1. #421
    Supporting Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    375
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by iainmac View Post
    really pleased if it doesnt have that stupid adblue!
    No adblue.

  2. #422
    Member
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Central Coast NSW
    Posts
    45
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by amaroktouch View Post
    Has anybody found a good phone mount or place to mount other than suction cup on the windscreen in a V6 ?
    http://www.holdmyphone.com.au/mounts...html?mode=grid

    i have the one that is attached to the a piller

  3. #423
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2017
    Location
    Melbourne
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Firm brake pedal

    Hi All,

    Has anyone else found they have a very firm brake pedal in the morning before starting up? (in old terms, what it felt like if you had a leak in your vacuum assist brakes) it doesn't happen all the time just at odd times.

    I have also found when it is like this I have to stand on the brakes to get her to start.

    Interested to see if other have experienced the same thing.

  4. #424
    Member alanimal's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    46
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Was driving my v6 the other day when the glow plug light started flashing followed by the engine light and the engine reduced to limp mode.
    Only done 11,000kms on her.
    took to dealer, turns out needs a new Diesel particle filter installed - a 2-3 week wait for the part to come in from Germany....
    Anyone else had a problem with their v6?

  5. #425
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alanimal, yep I had that problem. I had only done 3000kms and experienced the limp mode. Took it into the dealer and he basically told me to go for a long drive so it has a chance to clear out the filter. Apparently if I had left it longer I would have also needed a replacement. so far, no further problems. Most of my drives are very short.

  6. #426
    Member alanimal's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    46
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by c_horse View Post
    Alanimal, yep I had that problem. I had only done 3000kms and experienced the limp mode. Took it into the dealer and he basically told me to go for a long drive so it has a chance to clear out the filter. Apparently if I had left it longer I would have also needed a replacement. so far, no further problems. Most of my drives are very short.
    And now it looks like I am waiting until mid october before I get my truck back. Only had it 6 months and have to wait over a month before I can drive it again. Not a good look for VW to have a new model and no spare parts on hand for maintaining them!!! Just slightly frustrated....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •